Szemenyei János honlapja
Menü
 
Kapcsolat
 
Művészek...
 
Egyéb...
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Finito /Magyar Zombi/ - Veres1színház

  2020.02.15. 21:12

A veresegyházi színház 2020. február 15-től műsorára tűzte Finito (Magyar Zombi) címmel Tasnádi István komédiáját, amelyet hovatovább másfél évtizede újra és újra játszanak a magyar színházak. A határon túli, budapesti és vidéki bemutatók után – immár hetedszerre  Szemenyei János zenéjével került színre, amely a média által felkapott falusi „főhős” bonyodalmaihoz illőn a popdalok, a tévéshow-k világáig is kalandozik. Ezúttal – már negyedízben – Tasnádi Csaba rendezte meg a groteszk színművet.

 

http://www.szemenyeijanos.com/

Sztárcsinálók – PS Produkció

  2020.01.28. 20:56

PS Produkció újabb nagyszabású előadását, a Sztárcsinálókat 2020. január 31-én tűzik az Újpesti Rendezvénytér műsorára. A Várkonyi Mátyás komponálta, Miklós Tibor írta rockoperát ezúttal Szente Vajk állította színpadra. Néró császárt Szemenyei János alakítja, aki immár negyedízben találkozik az ókori Rómában játszódó történet főszerepével.    

 

http://www.szemenyeijanos.com

Bolyongók – Madách Színház

  2020.01.13. 21:37

A Színházak Éjszakáján, a Madách-stúdióbeli előbemutatón megismert Bolyongók című „űrexpedíciónak” 2020. január 18-án tartják a premierjét, immár a Madách nagyszínpadán. A tízéveseknél nagyobbaknak ajánlott fordulatos történetet is, annak zenéjét is Szemenyei János írta, s nagyobbrészt gyermekszereplőkkel rendezte meg a jövőbeni kis asztronauták viszontagságos kalandját, amely a felnőtté-válásukhoz is utat mutat. Bolygóközi ismerősüket, Szárnyati Gézát február 15-től játssza Szemenyei János.

 

 

http://www.szemenyeijanos.com

Elisabeth – Győri Nemzeti Színház

  2019.12.14. 21:35

A győri társulat bemutatja az Elisabeth című musicalt, Lévay Szilveszter és Michael Kunze művét, amelyet közönség 2019. december 20-tól láthat Szemenyei Jánossal az egyik főszerepben.  Elisabeth gyilkosát, Luigi Luchenit alakítja, aki végig is kíséri a királyné teljes élettörténetét, kora ifjúságától a haláláig.   

http://www.szemenyeijanos.com

Porgy és Bess – Erkel Színház

  2019.11.18. 20:45

A Magyar Állami Operaház 2019. november 20-tól, az Erkel Színházban ismét műsorra tűzi a Porgy és BesstGeorge Gershwin operáját. Ekkortól Szemenyei János veszi át a fekete közösségben játszódó történet egyik főszerepét, a drogdíler Sporting Life-t, aki Porgytól elcsábítja Besst.

 

http://www.szemenyeijanos.com/

A hókirálynő – Griff Bábszínház, Zalaegerszeg

  2019.11.18. 20:43

A zalaegerszegi bábtársulat 2019. november 19-én mutatja be A hókirálynőt,  Hans Christian Andersen hírneves meséjét, amelyet ezúttal Szálinger Balázs alkalmazott színpadra, Mihály Péter rendezett. A fagyos világban játszódó történethez Szemenyei János szerzett zenét.  

 

http://www.szemenyeijanos.com

Liliomfi – Katona József Színház, Kecskemét

  2019.10.22. 19:20

A kecskeméti társulat 2019. október 4-ére tűzte Kelemen László Kamaraszínházuk műsorára a Liliomfit, amelyet Szigligeti Ede nyomán, a Mohácsi-fivérek átiratában Kocsis Pál rendezett. A népszerű vígjáték egyik főszerepét Szemenyei János alakítja: egy hajdani vándor-kompánia jelességét, a csavaros eszű Szellemfit játssza, aki színésztársa, Liliomfi minden bonyodalmában segítőkészen vesz részt, szerepjátszó jártassággal akár a kebelbarátja bőrébe is bújik.

 

http://www.szemenyeijanos.com

Magyar Mise – Margitszigeti Szabadtéri Színpad

  2019.08.18. 20:27

A Budapesti Nyári Fesztivál keretében, 2019. augusztus 20-án mutatják be a Magyar Misét. A Tolcsvay László és Tolcsvay Béla jegyezte zeneművet ünnepi koncerten adják elő Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az oratórium egyik szólistája, a Credo előadója Szemenyei János.

 

http://www.szemenyeijanos.com/

És már senki sem! Avagy: Tíz kicsi néger – Katona József Színház, Kecskemét

  2019.04.02. 20:58

A kecskeméti színházban És már senki sem! Avagy: Tíz kicsi néger címmel április 5-én mutatják be Agatha Christie világsikerű, regényből és filmből egyaránt ismert krimijét, amelyben tízen kapnak meghívást egy sziget magányos villájába, hogy ott gyilkosság vádjával szembesüljenek. Szemenyei János játssza a csapdába került vendégek egyikét, a kalandos életű Philip Lombardot, aki a szorult helyzet megoldásán fáradozik, miközben a „szebbik nem” iránti érdeklődését sem veszíti el.

 

http://www.szemenyeijanos.com

Állami Áruház – Katona József Színház, Kecskemét

  2019.02.28. 09:36

A kecskeméti társulat Kelemen László Kamaraszínházában, március 1-én mutatják be az Állami Áruház című operettet, amelyet Benkó Bence és Fábián Péter, a K2 Színház rendezői állítottak színpadra. Az 1953-as nagysikerű filmvígjátékból ismert történet egyik főszereplőjeként Szemenyei János alakítja Dániel Károlyt, a „mindent eladó eladót”, aki nemcsak a női konfekció osztály ügybuzgó főnöke, de lankadatlan szenvedéllyel küzd a férfi konfekció osztály eladójának, Boriskának szerelméért.

 

http://www.szemenyeijanos.com/

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Óra
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Látogatottság
Indulás: 2004-12-29
 
Hír/körlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról